Uge 28 + Jordmor

Uge 32

Skrevet den 14 juli 2008 kl. 17:43

Så er jeg i uge 32 – vildt som tiden bare går!

Det er i hvertfald sikkert at du trives – du sparker virkelig igennem nu og det kan ses så tydeligt at far i går optog 3 små film med sparkene!  Der opstår buler på min mave efter dine små fødder, albuer , hænder og hvad vi tror er numsen – af og til giver det et helt sæt i maven når du sparker.

Du er stadig med til træning mindst hver anden dag – vi løber 11 km på elipsemaskinen sammen hvorefter mors krop skal strækkes godt igennem og ryg/mave og bækkenbund får en lille tur. Jeg håber vi kan blive ved frem til fødslen ligesom jeg og din storesøster gjorde det :ja: Det giver sådan et dejligt velvære og jeg er sikker på det er godt givet ud når fødslen kommer.

Jeg har taget mellem 4,5 og 5 kg på og har det bare så godt – du fylder endnu ikke hele maven ud.

Jeg glæder mig til at få dig ud i mine arme. Tiden går meget med at hækle lige nu. Først hæklede jeg en lille elefant til dig og nu er jeg i gang med lidt tøj – det bliver så dejligt at putte dig i det!

 

Jordemoder 28+2

Skrevet den 24 juni 2008 kl. 20:15

Så var jeg afsted til min første gruppekonsultation ved jordemoderen. Vi var 6 piger og det var rigtig hyggeligt!

Vi talte om den kommende fødsel men også lidt om amning og hvor livlige vores små pus er inde i maverne.

Jeg fik målt BT – det var 108/70 – Stixet urinen der var negativ – Mit SF mål er 25 og vægten siger 62,3 så jeg har taget 4,3 kg på!

Jordemoderen sagde du ligger med hovedet nedad – hvilket stemmer fint med hvad jeg selv fornemmer.

Alt i alt har jeg det ganske fint og nyder livet i maven 🙂

 

 

 

Skriv et svar