2 Svangre

Skrevet den 26 maj 2008 kl. 21:28

Så kom tiden til 2. lægebesøg!

Jeg havde nu ikke så meget på programmet – så det var hurtigt overstået. Vi lyttede først og fremmest til dit lille hjerte gennem doptonen og det bankede så fint derud af. Jeg kunne slet ikke nænne at fortælle at vi selv har en doptone og jævntlig lytter til dig 🙂

Ellers blev jeg vejet og jeg har taget ca 3 kg på – det er vist ok. Jeg træner hver anden dag  ca 3-4 gange i ugen. Det er  løbe- og anden konditionstræning så min krop bliver holdt godt ved lige samtidig med at det virker beroligende på mine åreknuder! Derudover pilates med venepumpe-, vejrtræknings- og udstrækningsøvelser

Der var lidt leucocytter i urinen så den blev sat op til dyrkning for blærebetændelse. Ellers var der ikke meget at snakke om og du sparker lystigt derud af så jeg er sikker på du trives som du skal 😉

Skriv et svar