Om bloggen

Hej.

Og velkommen til min nye blog.

Først og fremmest tak til de søde mennesker bag Momster, som giver os mødre en mulighed for at dele vores historier.

Jeg har længe fulgt diverse blogs herinde og det inspirerede mig til at finde en gammel dagbog fra 2008 frem. Min plan er derfor med denne blog at udgive 2-3-4 ‘indlæg’ i min blog som et samlet indlæg løbende over de næste par måneder.

Jeg tror og håber at det kan være en sjov og anderledes form for læsning, og det kan inspirere andre, som andre har inspireret mig.

Jeg elsker at blogge og gør det til dagligt på en blog, som måske ikke altid er lige så sukkersød og uskyldig som denne blog omkring børn. Den handler om erotik og romantik, og jeg blogger om alt fra guides til sexlegetøj til erotiske noveller ind i mellem. Det er en meget anderledes form for skriveri, og jeg møder egentligt en del skepsis og stigma når jeg samtidig kan fortælle at jeg faktisk mere eller mindre lever af det. Det er mit erhverv at være fræk – det tænker man umiddelbart ikke om mødre, men jeg elsker koblingen. Og med erotik bloggen: https://eroti.dk har jeg både friheden og muligheden for selv at styre arbejdstider og arbejdsmængden. Jeg kan tage ferier når jeg vil og nyder at skrive hvad der falder mig ind.

Tak fordi du læser med.

Mvh
LiseP

4 comments / Add your comment below

Skriv et svar