Du kryber ind under huden på mig

Skrevet den 14 maj 2008 kl. 21:16

Lidt tanker om dig:

I dag havde jeg en stor sanselig oplevelse af at være et med min graviditet  Måske lyder det fjollet men for første gang følte jeg mig et med lillepigen i maven og nød det.

Jeg var oppe at træne og følte pludselig at den struttende mave, graviditeten og bevidstheden om hende den lille derinde er en stor del af min identitet! Det er første gang i denne graviditet at lykkefølelsen, og følelserne for hende derinde i det hele taget, skinner så klart igennem – og hvor jeg bare nyder det

 

Lige nu er jeg så taknemmelig for min sygemelding – jeg kan pludselig finde følelsen i mig at jeg elsker min lille babypige samtidig med at jeg elsker Liva – det troede jeg ikke jeg kunne for bare en uge siden! Jeg anede ikke at jeg havde fortrængt det hele så meget og nu vælter det bare op til overfladen – jeg er så lykkelig og taknemmmelig for den lille pige i min mave og jeg glæder mig til at få hende ud i mine arme

Skriv et svar