Jordmoderbesøg og lægebesøg

Et smut hos lægen

Skrevet den 26 marts 2008 kl. 20:41

I dag var vi 2 lige et smut hos lægen og blive tjekket. Mor havde så ondt i maven at hun blev bekymret for om du er ok – men det er du.

Lægen konstaterede at jeg har lidt maveinfluenza. Til gengæld fik jeg iyd :jubi: Dit hjerte slog flot derudaf og der er ingen tvivl om at du har det godt

 

Jordemoder

Skrevet den 28 marts 2008 kl. 19:28

Så var det tid til første besøg hos jordemoderen!

Det var en blandet fornøjelse – men vi fik da hørt dit lille hjerte slå :ja: Vi snakkede meget om min sidste graviditet  fødsels- og ammeforløbet, men det var hurtigt overstået da jeg heldigvis ingen problemer havde. Dernæst spurgte jeg ind til en hjemmefødsel – og det var her samtalen gled lidt af sporet.

Jordemoderen lød ikke særlig begejstret for ideen så jeg blev lidt trist – nu må vi se. De kan ikke nægte mig at føde dig herhjemme hvis graviditeten ellers forløber som den skal.

 

 

Skriv et svar