Nakkefoldscanning

Skrevet den 7 marts 2008 kl. 16:58

Så kom endelig dagen hvor vi skulle til NF scanning. Jeg har simpelthen været SÅ spændt den sidste uges tid – hvorfor ved jeg egentlig ikke men man er vel altid lidt nervøs for at få beskeden om at netop jeg venter et barn med Downs syndrom.

Det gør jeg heldigvis IKKE. Du havde den fineste lille nakkefold og et flot næseben -risikoberegningen er  1:16656 – et flot højt tal!

Samtidig fik vi min termin fastat og det er den 14. september, altså 10 dage før din storesøster Livas 2 års fødselsdag.

Du var ellers en lille pillefinger og havde størstedelen af tiden hænderne oppe ved ansigtet – jeg drillede din far med at du nok har arvet hans næsepilleri :fnis: Men sikke kær du er trods dine kun 64mm!

Jeg er stadig spændt på om du nu er en lille dreng eller en lille pige – du kunne nu godt ligne en lille dreng som du lå der – men vi må vente tålmodigt til gennemscanningen med at få dit køn at vide.

 

Skriv et svar