1. Jordemoderkonsultation og Far mærker liv

 

1. Jordemoderkonsultation

Skrevet den 27 februar 2008 kl. 10:48

I dag fik jeg mine datoer på Nakkefoldsscanning og 1. Jordemoderkonsultation! Jeg skal til NF på næste fredag den 7. marst hvor jeg vil være 12+5 hvis sidste scanningstermin holder. Det bliver så fedt at titte ind til dig igen.

Jordemoderkonsultationen er den 28. marts hvor jeg vil være 15+5 (næsten samme tid som ved storesøster Liva der var jeg 16+1) Jeg glæder mig rigtig meget – sidst fik vi lov at høre hjertelyd allerede ved første konsultation og det håber jeg også på vi kan ved dig!

Ellers så har vi det rigtig godt igen du og jeg – trætheden er væk sammen med kvalmen og jeg får igen trænet og løbet! Fedt at være kommet i gang igen så føler jeg mig så sund og godt tilpas.

 

Far mærker liv

Skrevet den 7 marts 2008 kl. 10:39

Så mærkede din far lige at du gav et ordenligt gok ud i maveskindet. Jeg nåede lige at kalde på ham da jeg selv mærkede et hårdt puf og sørme om han ikke liiige nåede at få lagt sin hånd på maven inden du gav et ordenligt et til.

Skriv et svar